Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

De eerste steen van het nieuwe Justitiepaleis van Eupen werd deze maandag 12 juni 2017 gelegd in het bijzijn van ministers Jan Jambon en Koen Geens.

De werken worden in 2 fasen uitgevoerd. Tijdens de eerste fase werd eerst de zone waar het nieuwe paleis zal worden gebouwd, volledig ontruimd. Hiervoor werden de bestaande gebouwen (nummers 2, 4 en 6 van de Rathausplatz, maar ook de bijgebouwen, de loods en de garages aan de achterkant van deze straat) afgebroken.

De tweede fase bestaat in de zware renovatie van de gebouwen gelegen aan de nummers 8 en 10.

Een huurovereenkomst van 25 jaar, met mogelijkheid tot aankoop aan het einde van de huurovereenkomst, werd overeengekomen.

224 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden