Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Elia Groep blijft aanzienlijk verder investeren in het ontwikkelen van haar netinfrastructuur en boekt solide operationele resultaten.


Hoogtepunten voor de eerste helft van 2016:

  • De Elia Groep realiseert netinvesteringen voor € 153 miljoen in België en € 183 miljoen in Duitsland met het oog op het versterken van de netinfrastructuur.
  • Elia en 50Hertz handhaven een zeer hoge betrouwbaarheid voor hun systemen (99,999%) en dit ten voordele van 30 miljoen eindgebruikers in België en Duitsland.
  • De genormaliseerde1 nettowinst daalt met 0,4% tot € 84,6 miljoen ten gevolge van toegenomen onderhoudskosten en afschrijvingen in Duitsland (daling met 13,3%). Elia Transmission (België) steeg met 18,8% ten gevolge van solide operationele resultaten.
390 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.084 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden