Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Braziliaanse miljardair haalt 1000 procent rendement met 1 aandeel

Luiz Alves Paes de Barros haalde met 1 belegging een rendement van 1.000 procent binnen. De man belegde in Magazine Luiza, het Braziliaanse Media Markt. Binnen het jaar gingen de aandelen door het dak. Paes de Barros wordt de 'anonieme miljardair' genoemd. Met een uitstekende neus voor buitenkansjes.

Een stevige meevaller, zo kan je zijn belegging wel noemen. Binnen de twaalf maanden steeg het aandeel van Magazine Luiza met 1.000 procent. Amper voor te stellen. Maar ook zijn andere beleggingen doen het wonderwel. Zijn rendement over zijn totale portefeuille? 143 procent! Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik wil best wel ruilen.

Paes de Barros is ‘dol op slechte tijden’. Hij is zo iemand die vol gaat voor de buitenkansjes wanneer iedereen met het hoofd tussen de knieën zit te kniezen. En dat legt hem allesbehalve windeieren. Vooral aandelen uit zijn vaderland Brazilië kunnen de man bekoren.

Lees meer: Geschifte investeringen met duizelingwekkende rendementen

Inmiddels riep hij een fonds in het leven: Alaska Black Master Fund en zoekt hij andere beleggers om het kapitaal te beheren. En in tussentijd zet hij zijn lucratieve zaken verder. Momenteel bezit hij aandelen in Vale, Marcopolo, Fibria Celulose en Braskem. Misschien de moeite om de effecten van naderbij te bekijken.

Oh ja, en voor wie twijfelt of je de index wel kan kloppen? Paes de Barros deed het in 2016 vier keer beter dan de Braziliaanse beursindex Ibovespa.

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden