Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

De sociale partners en de directie van bpost hebben vandaag in het paritair comité unaniem een akkoord bereikt over de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst voor de periode  2016 - 2017. Het akkoord vormt het sluitstuk van constructief sociaal overleg tussen alle partijen.

De nieuwe CAO voorziet een aantal belangrijke maatregelen om de koopkracht te verbeteren, zoals verhoogde waarde van de maaltijdcheques, een hogere eindejaarspremie en hogere terugbetaling van verplaatsingskosten. Daarnaast zijn er ook afspraken gemaakt omtrent maatregelen ter bevordering van de tewerkstelling, de directie engageerde zich onder andere om over de hele duur van de CAO niet over te gaan tot naakte ontslagen. Er worden ook meer opleidingen en begeleiding voorzien voor nieuwe medewerkers.

Koen Van Gerven, CEO van bpost is zeer tevreden met het bereikte akkoord “De goedkeuring van de CAO is het bewijs dat het sociale dialoog met onze partners echt werkt. Het akkoord stelt ons in staat om, via het engagement van onze medewerkers, verder te werken aan de groeiambitie van het bedrijf.”

442 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.095 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden