Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

bpost bevestigt dat het een mogelijke vriendelijke toenadering tot PostNL intern onderzoekt. bpost is verrast door en betreurt het onopzettelijk lek van een intern en vertrouwelijk werkdocument, dat geleid heeft tot berichtgeving in de media rond een mogelijke aangepast voorstel aan PostNL.

Sinds het einde van de gesprekken eerder dit jaar in mei, heeft bpost intern de analyse verder gezet rond de opportuniteit, de timing en de inhoud van een mogelijke nieuwe toenadering tot PostNL. bpost gelooft nog steeds sterk in de merites van een mogelijke combinatie met PostNL.

Deze interne gesprekken zijn nog niet in het stadium van besluitvorming en hebben niet geleid tot een voorstel voor bespreking door de Raad van Bestuur van bpost. Er werd dus geen beslissing genomen of een nieuwe toenadering tot PostNL zou geïnitieerd worden of over de inhoud van een aangepast voorstel. Sinds eind mei zijn er geen verdere gesprekken gevoerd met PostNL rond de structuur of de voorwaarden van een mogelijke combinatie.

bpost zal de huidige situatie zorgvuldig evalueren en de timing van haar besluitvorming opnieuw bekijken. bpost zal informatie verstrekken aan de markt van zodra het in de mogelijkheid verkeert om meer specifieke duiding te geven.

154 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.915 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden