Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
bis beurs ook interessant voor de investeerder

De bouwbeurs bis is al aan zijn 27ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer zo’n 80.000 bezoekers voor ruim 480 exposanten in de hallen van Flanders Expo in Gent. Naast de vaste ingrediënten die van bis een belangrijke bouwbeurs van Vlaanderen maken, vallen er weer verrassende nieuwigheden te ontdekken. Iedereen met plannen om te bouwen, renoveren of in te richten voorziet in zijn agenda dus best wat tijd om bis te bezoeken.

De energiepremies worden binnenkort wellicht verminderd

Terwijl in 2014 de premies voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie nog sterk daalden (met meer dan 30%), is er in de eerste zeven maanden van 2015 een duidelijke kentering merkbaar: het bedrag van de toegekende premies voor energiebesparende renovaties van woningen neemt fors toe. Vooral spouwmuurisolatie (40% meer dan 2 jaar geleden) is plots weer populair. Hoogstwaarschijnlijk anticiperen de Vlamingen, die graag het zekere voor het onzekere nemen, op de hervorming van de energiepremies die later dit jaar verwacht wordt en willen ze nog snel de premie van 6 tot 8 euro per vierkante meter isolatie incasseren. Want hoeveel blijft daar binnenkort nog van over?

Inrichten, renoveren, bouwen of kopen? 

Voor grote of kleine verbouwingswerken, of voor het (her)inrichten van je keuken, badkamer, zolder of tuin is er tussen 3 en 11 oktober één plaats waar je alles wat je nodig hebt samen kunt vinden: bis, dé bouwbeurs!

Wil je een nieuwe tegel-, parket- of laminaatvloer? Andere deurkrukken of kranen laten plaatsen? De muren van de slaapkamers opfrissen? Nieuwe verlichting in de living? Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en –technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Bakstenen, hout, parket, trappen, badkamers, keukens, verwarming, elektrische installaties ...

Alle (ver)bouwers krijgen graag een duidelijk, correct en objectief antwoord op de talrijke vragen die ze zich stellen. Bouwen of verbouwen wordt immers steeds complexer. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, er komen steeds weer nieuwe producten, materialen en technieken op de markt ... 

Een huis of appartement kopen of verkopen?

Alle belangrijke spelers uit de immosector - vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, bedrijven die sleutel-op-de-deur bouwen ... vind je op de beurs. Op korte tijd krijg je daardoor een goed beeld van wat de markt te bieden heeft met de aanwezigheid van meer dan 40 makelaars en promotoren. Heb je zelf een pand of een grond te koop, kom dan hier de kwaliteiten en de voordelen van de deelnemende immobiliënmakelaars ontdekken en vergelijken. Ook kan je er immobiliën websites, de Confederatie van Immobiliën-beroepen van België (CIB), de beroepsvereniging van de vastgoedmakelaars terug vinden.

De nacht van bis op vrijdag 9 oktober

De feestelijke nacht van bis vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 9 oktober, van 18 tot 23 u. De exposanten verwennen hun gasten die avond met lekkere hapjes en drankjes terwijl iedereen kan genieten van ontspannende livemuziek gebracht door diverse groepjes en orkesten.

Meer informatie voor bis: www.bisbeurs.be

808 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 19.598 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden