Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Cisco koopt AppDynamics, beursintroductie gaat niet door

Appdynamics uit San Francisco wordt overgenomen door Cisco Systems. Met de overname is in totaal 3,7 miljard dollar gemoeid. Appdynamics analyseert prestaties van mobiele apps. Voor Cisco is het de tweede grote overname op korte tijd. Eerder nam het al Jasper Technologies over voor 1,4 miljard dollar.

Begin dit jaar prijkte AppDynamics nog op tal van lijstjes. Het bedrijf werd een gouden publieke toekomst toegedicht en het was wachten op de IPO. Maar door toenemende aanloopverliezen wordt gekozen voor een andere koers. Een beursgang is dus van de baan.

Lees meer: Trekken deze technologiebedrijven in 2017 naar de beurs?

AppDynamics ontstond in 2008 en groeide pijlsnel. In 2015 was er een wissel van de macht. Toen nam Chuck Robbins het roer over van John Chambers. De overname, die pas in het derde kwartaal van 2017 wordt gefinaliseerd, werd goed ontvangen op de beurs. Cisco noteerde onmiddellijk 1,1 procent hoger.

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.084 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden