Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Bekaert en ArcelorMittal hebben een akkoord bereikt over de integratie van Bekaerts huidige volle dochteronderneming in Sumaré (Brazilië) binnen het BMB (Belgo Mineira Bekaert Artefatos de Arame Ltda) partnerschap.

In lijn met de aandeelhoudersstructuur van de BMB joint venture zal ArcelorMittal meerderheidsaandeelhouder worden (55,5%) van de staalkoordvestiging in Sumaré en zal Bekaert de resterende aandelen (44,5%) aanhouden.

De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke voorwaarden en zal vermoedelijk worden afgerond in de loop van het tweede kwartaal van 2017.

Beide partners streven naar een soepel overgangsproces om de toelevering en dienstverlening aan de klanten te blijven waarborgen.

Bekaert zal na afronding van de transactie de resultaten van de Sumaré vestiging niet meer opnemen in de geconsolideerde winst- en verliesrekening, maar als aandeel in het resultaat van joint ventures en geassocieerde ondernemingen.

379 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.056 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden