Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Mevrouw Beatríz García-Cos Muntañola wordt op 1 juli 2016 Chief Financial Officer van Bekaert. Zij volgt Bruno Humblet op die nu Chief Executive Officer is van Bridon-Bekaert Ropes Group. Mevr. García-Cos wordt lid van het Bekaert Group Executive en van de Raad van Bestuur van Bridon-Bekaert Ropes Group.

Beatríz García-Cos Muntañola heeft de Spaanse nationaliteit en behaalde een Master Economie en Bedrijfsadministratie aan de Universiteit van Barcelona in Spanje. Zij startte haar loopbaan als auditor bij Audigest SA in Barcelona en werkte gedurende 13 jaar als Accounting, Tax en Financieel Manager bij PPG Industries Inc in Rubi, Spanje, vooraleer ze in 2006 Vestas Wind Systems vervoegde als Financieel Directeur EMEA en Latijns-Amerika. Mevr. García-Cos werd in 2012 Chief Financial Officer van de mijnbouwdivisie van Trafigura Pte Ltd en oefende deze functie tot voor kort uit. Zij werkte vanuit het regionale kantoor van Trafigura in Genève, Zwitserland. Trafigura is één van de leidende, onafhankelijke handels- en logistieke maatschappijen voor basismaterialen wereldwijd en geneert een omzet van ongeveer US$ 100 miljard (2015) op jaarbasis. Trafigura is gespecialiseerd in de handel van olie en petroleum, metalen en mineralen, en scheepvaart en bevrachting.

Matthew Taylor, Gedelegeerd bestuurder, verklaarde: “Ik ben zeer verheugd de benoeming van Beatríz García-Cos Muntañola als nieuwe CFO van Bekaert te kunnen aankondigen. Beatríz zal ruime business en financiële expertise bijbrengen aan het Bekaert Group Executive en aan onze financiële teams. Zij heeft een sterk internationaal profiel in sectoren die voor onze business uiterst relevant zijn. Haar ervaring met de olie- en de mijnsector maakte van Beatríz ook een uitstekende kandidate voor benoeming als lid van de Raad van Bestuur van Bridon-Bekaert Ropes Group, die vandaag van start gaat. We verwelkomen Beatríz als nieuwe CFO van Bekaert en als bestuurder van de nieuwe kabelgroep.”

521 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.057 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden