Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Vandaag stellen AB InBev, stad Leuven, KU Leuven en UZ Leuven het pilootproject ‘Smart Drinking Leuven’ voor, een ambitieus project om tegen eind 2020 onverantwoorde consumptie in de stad Leuven met 10% te doen dalen. Dit jaar zal via een nulmeting de consumptie in Leuven in kaart gebracht worden en op basis van de resultaten zullen aandachtsgebieden geformuleerd worden die we met innovatieve campagnes en initiatieven zullen aanpakken. Hierbij valt te denken aan het tegengaan van binge drinking onder studenten, consumptie door minderjarigen en rijden onder invloed. AB InBev start het pilootproject in diverse steden over de hele wereld in het kader van zijn Global Smart Drinking Goals. Na een evaluatie van het project in Leuven is het ook de bedoeling om de meest invloedrijke en effectieve campagnes op te zetten in andere steden.

563 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.912 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden