Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

AG Real Estate, de vastgoeddochter van AG Insurance, maakt bekend dat het op 25 januari 2017 de totaliteit van het kapitaal heeft gekocht van de vennootschap die de erfpachtrechten bezit op de IT Tower in Brussel.

De voormalige ITT Tower (genoemd naar de gelijknamige Amerikaanse vennootschap die in 1968 opdracht gaf voor de constructie van het gebouw) werd begin 2000 omgedoopt tot de IT Tower en is gelegen aan de Louizalaan 480-482 net achter de abdij Ter Kameren. Deze 102 meter hoge kantoortoren biedt meer dan 21 400 m² kantoorruimte en 331 ondergrondse parkeerplaatsen. Op het gelijkvloers bevindt zich het Callens Café en op het dak van de toren prijkt het bekende restaurant ‘Villa in the Sky’ van sterrenchef Alexandre.

De meeste bedrijven die er gevestigd zijn, komen uit de consultancy-, bank- of juridische sector. Dit gebouw is gezegend met een uitzonderlijke ligging, een perfecte zichtbaarheid en een uitstekend uitzicht op de stad Brussel.

206 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden