Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Met het splinternieuwe gebouw voor basisschool De Horizon in Zwevezele levert AG Real Estate vandaag het 100ste schoolbouwproject op in het kader van het ambitieuze bouwprogramma Scholen van Morgen.

De allereerste Scholen van Morgen-werf werd opgestart in februari 2013. Nog geen 4 jaar later zijn er 100 scholen klaar voor gebruik. Daarmee maakt AG Real Estate, die als afgevaardigd bouwheer verantwoordelijk is voor de uitvoering van het Scholen van Morgen-programma, de bijzonder korte bouwtermijnen waar. Naast de 100 opgeleverde projecten, zijn er nog 57 Scholen van Morgen in bouw en 25 in ontwerpfase.

221 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.055 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden