Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Onder de hoogspanningslijn in As vertelden Elia, de beheerder van de hoogspanningslijnen, en het Agentschap Natuur en Bos hoe ze 18 km nieuwe natuur gaan creëren.


Kathleen Iwens (Elia): “Om op een veilige manier elektriciteit te kunnen transporteren moet Elia de strook onder de hoogspanningslijnen boomvrij houden. Hier gaan we dat op een ecologische manier doen.” 

Elia stelde in samenwerking met het Agentschap Natuur en Bos een beheerplan op voor het hele traject voor een periode van 24 jaar. Naast de betrokken gemeentebesturen en natuurverenigingen engageerden zich ook meer dan 130 private grondeigenaars. Sinds kort is een begrazing met schapen gestart. 

391 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden