Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
14-jarige Harvey Millington miljonair op amper 2 jaar tijd

Harvey Millington is 14 jaar en verdiende op anderhalf jaar tijd 2,3 miljoen euro. Zijn geheim? Durven ondernemen, een portie geluk en vooral gezond verstand. Dit is het verhaal van een gewone jongen die op korte tijd heel veel geld verdiende.

“Papa, mag ik 3.000 euro van je lenen?”, zo startte de gekke reis van deze 14-jarige schooljongen. Zijn droom was om politie-inspecteur te worden maar daar had hij het geld niet voor. Door een wetswijziging waren de Britten vanaf maart 2015 verplicht om een wegentaks te betalen. Harvey ontwierp stickers, zodat automobilisten eraan herinnerd worden wanneer de taks vervalt.

Na amper 8 weken kon de jongen zijn lening aan zijn vader al terugbetalen. Maar toen moest alles nog maar beginnen. Op een bepaald moment had hij 25.000 stickers verkocht aan 4 pond het stuk. Omgerekend leverde hem dit 115.000 euro op. De jongen was in de wolken maar had ondertussen een nieuwe kans gezien. Niet zover van het ouderlijke huis lag een stuk gond te koop. Vraagprijs: 40.000 pond. Het leek hem een geschikte locatie voor een luxecamping.

Toen op een dag een vastgoedontwikkelaar aan de deur staat ten huize Millington kan het geluk niet op. Een vastgoedbedrijf bleek alle aanpalende gronden al in zijn bezit te hebben. Het ontbrekende stukje van de puzzel was… de grond van Harvey Millington. Wanneer het bedrijf 2 miljoen pond bood, hapte de jonge ondernemer onmiddellijk toe.

Een eenvoudig idee, ondernemerszin en een dosis geluk maken van deze 14-jarige jongen een miljonair!

Lees zeker over die andere 14-jarige, die een bod van 30 miljoen weigert.

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.095 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden