Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Charlotte Thiry

Charlotte Thiry

Blogt, tweet, re-tweet, like, deelt, comment als Content Manager bij vastgoed startup Realo. Liefst in het Engels, maar neemt Frans en Nederlands er graag bij. 

Charlotte studeerde taal- en letterkunde aan de Université Catholique de Louvain en ging in 2013 aan de slag als digital marketeer bij een Gentse game-ontwikkelaar. Drie jaar later kreeg ze de kans om bij Realo haar passies voor taal, marketing en vastgoed te combineren in een job die er eigenlijk geen is. Want wie van zijn hobby zijn werk maakt... 

Website URL: http://www.realo.be

Social Profiles

LinkedIn

Vastgoedbeleggingen staan en vallen altijd met het rendement. Daarom is het voor beleggers cruciaal om hun pand op het juiste moment en voor de beste prijs te kunnen verkopen. Met enkele simpele ingrepen, toon je al het potentieel van je pand, kom je tot een juiste vraagprijs en vind je in no-time kopers.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.084 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden